Lørdag, 15. september 2012 — af af Preben Petersen

Håndbold-Lars ude af Vild med dans

Malene Østergaard og Lars Rasmussen
Malene Østergaard og Lars Rasmussen
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Der var langt mellem top og bund i anden runde af TV 2's dansekonkurrence.

Håndboldspillere klarer sig traditionelt flot i "Vild med dans". Christina Roslyng har vundet konkurrencen, og i sidste uge slap Louise Spellerberg meget flot fra sin første dans.

I denne uge fik herrehåndboldspilleren Lars Rasmussen bevist, at det ikke er en naturlov, at netop dén sport giver garanti for store danseoplevelser. Lars Rasmussen havde sit hyr med sin cha-cha-cha, og han og partneren Malene Østergaard fik en skidt karakter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Karakteren kunne dog ikke måle sig med rundens mest omtalte par, Mie Moltke og Thomas Bo Larsens ven, bokseren Anders Krogh Jørgensen, der trods masser af charme havde store problemer på dansegulvet.. 21-årige Anders havde også kun haft tre dage til at øve, mens resten af feltet har været i gang i en måned.

Skuespiller Camilla Bendix var derimod flyvende sammen med Michael Olesen, og de to var dagens favoritter hos dommerne. Også golfpigen Monica Christiansen og sangerinden Saseline klarede sig flot i hver deres vals, men ikke helt på højde med dygtige Camilla Bendix.

Seerne havde mulighed for at påvirke dansernes skæbne, og sammen med dommerne bestemte de, at nybegynderen Anders skulle skånes. Skånet blev også sidste uges bundpropper Rasmus "Rank ryg" Nøhr og Karina Frimodt.

Omdansen om årets første udstemning stod mellem Lars Rasmussen og Malene Østergaard og Saseline og Ronnie Handskemager. Den duel vandt Saseline og hendes partner, som dermed sendte håndbold-Lars og Malene Østergaard ud af showet.

Dermed blev feltet reduceret til ni par og én Thomas Bo Larsen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden