Onsdag, 25. juli 2012 - af af Ulrik Ulriksen

Håndbolddrengenes søde OL-afrejse

Nygifte Hans Lindberg og Jeanette skiltes i lufthavnen
Nygifte Hans Lindberg og Jeanette skiltes i lufthavnen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
BILLED-BLADET var med i lufthavnen, da håndboldheltene sagde farvel til kærester og børn.

Mikkel Hansen og alle de andre håndboldherrer fra landsholdet var i topform, da de checkede ind til afrejse mod OL i London. I Københavns lufthavn i Kastrup havde Mikkel og Co. selskab af deres koner og kærester, som kyssede og krammede på deres private helte til den store guldmedalje.

Mikkel Hansen havde kæresten Julie med i lufthavnen og fløjspilleren Hans Lindberg havde sin kone med. Og så havde bo Spellerberg selskab af søde Louise Svalastog, som han tager med til London. Hun er nemlig med på kvindernes OL-håndboldhold.

orsvarsgeneralen Kasper Nielsen tog også den sødeste afsked med sin kone og parrets dejlige rødhårede datter. Jo, det var en smuk afsked med København forud for et forhåbentligt gyldent OL i London for dansk herrehåndbold.

OL-håndboldpigerne rejste sammen med herrerne, og pigerne havde heldigvis deres pas helt i orden, da de checkede ind til afrejse med SAS maskinen til Londons olympiske lege. BILLED-BLADET fik mulighed for at checke blandt andre Mette Meldgaard og Trine Troelsens rødbefarvede pas, som ligesom pigerne selv var helt klar til OL.

Alle piger var ved godt mod og tror på et OL mirakel og en medalje ved Legene. Især træner Jan Pytlick var smilende og positiv.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden