Tirsdag, 12. marts 2013 - af af SØNDAG, Aller Media

Hanne Bech Hansen: Jeg skal ikke have en ny mand

Hanne Bech Hansen
I 2002 mistede Hanne Bech Hansen sin mand, overlæge Jørgen Bech Hansen, som hun havde været sammen med i 44 lykkelige år.
Foto: AOP
I 2002 mistede den tidligere politidirektør Hanne Bech Hansen sin mand. Og han var manden i hendes liv, så hun skal ikke have en ny.

Vi er mange der kender Hanne Bech Hansen som Københavns politis tidligere politidirektør, der altid var iklædt uniform og det korte mørke hår. I dag har hun skiftet politiuniformen ud med helt almindeligt hverdagstøj og livet som pensionist bliver blandt andet brugt på at skrive krimier.

Noget hun dog ikke bruger sin tid på er at møde kærligheden på ny. I 2002 mistede hun sin mand, overlæge Jørgen Bech Hansen, som hun havde været sammen med i 44 lykkelige år. 

Er ikke interesseret i en ny mand

Og når talen falder på dét med at møde kærligheden på ny, er hendes svar uden slinger i valsen.

- Der kommer ikke en ny mand i mit liv. Det har jeg ikke været interesseret i på noget tidspunkt, siger Hanne Bech Hansen til SØNDAG.

Dengang hun mødte sin nu afdøde mand, var der mange mænd, der viste deres interesse for Hanne Bech Hansen. Men hun var ikke interesseret i andre end Jørgen Bech Hansen, og det skulle da heller ikke tage lang tid at vinde Hanne Bech Hansens hjerte.

- Jeg tror inderst inde, at hvis jeg ikke havde mødt netop Jørgen, var jeg aldrig blevet gift. Der var masser af fyre, der »rendte efter én«, som man sagde, da jeg var ung. Men der var ingen, der tiltrak mig. Det gjorde min mand til gengæld. Lige på et splitsekund. Det tog ham mindre end ti sekunder at vinde mit hjerte. Min mand var manden i mit liv. Sådan er dét. Og jeg kan bare være taknemlig for, at vi fik lov at få så mange år sammen, som vi trods alt fik, siger hun.

LÆS OGSÅ: Hvordan har Hanne Bech Hansen tacklet sorgen over at miste sin mand? Få svaret på soendag.dk

 

LÆS OGSÅ: TV-vært Kathrine Hertz Mortensen fik angstanfald efter sin mors død. På soendag.dk fortæller hun, hvordan hun kom ud af angsten.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden