8. nov. 2014
Af Karina Didriksen

Helena Christensen: Første kvinde på forsiden af mandemagasin

Helena Christensen.
Helena Christensen.
Foto: Birger Storm
Den danske supermodel har fået æren af at pryde forsiden på verdens største magasin for mænd, Men’s Health.

Mandlige stjerner som David Beckham og Robert Downey Jr. har allerede været på forsiden af magasinet Men’s Health, og nu er turen kommet til den første kvinde – danske Helena Christensen.

Supermodellen pryder forsiden på december-udgaven af verdens største magasin for mænd, hvor hun i en alder af 45 år viser sin veltrænede mave frem.

- Det var en stor ære at få taget et forsidebillede til Men’s Helath. Og en endnu sejere ære at være den første kvinde på forsiden. Det gør det hele værd med al den hårde træning og forbandelserne, siger Helena Christensen ifølge Daily Mail i et interview med Men’s Health.

En af drengene

Modellen, fotografen og forretningskvinden fortæller til magasinet, at hun altid har set sig selv som ”en af drengene” på trods af, at hun er landet på forsiden af Men’s Helth i forbindelse med specialudgaven ”21 kvinder du behøver i dit liv lige nu”.

Helena Christensen forklarer, at hun holder sig i form ved hjælp af boksning, og at hun elsker at hænge ud sammen med de mandlige boksere og lytte til deres samtaler, fordi hendes egen humor er meget mande-agtig.

Læs mere om: