Onsdag, 4. juli 2012 - af af Karina Didriksen

Helena Christensen: Mit udseende betyder ingenting

Helena Christensen

Helena Christensen

Foto: Ole Bjørk
Den 43-årige model mener, der er vigtigere ting i livet end en god krop

Den verdensberømte supermodel har vist sin sexede krop frem til modeshows over hele verden, og selv om hun nu er 43 - og stadig blændende smuk - så betyder udseendet ikke noget for Helena Christensen.

I et nyt interview med norske hjemmeside KK.no bliver den danske model spurgt, om hun føler sig sexet?

- Overhovedet ikke. Jeg har aldrig brudt mig om sådan noget. Kroppen er et værktøj, jeg tænker sjældent over, hvordan jeg ser ud. Det, jeg er optaget af, er at føle mig afslappet og glad, siger hun til KK.no.

Helena Christensen, der til dagligt bor i New York sammen med sin 12-årige søn Mingus, uddyber i interviewet, hvornår hun føler sig lykkelig.

- Når jeg får nok søvn. Jeg kan blive forfærdelig trist af ikke at sove. Noget af det bedste, jeg ved, er at krybe i seng allerede ved 22-tiden om aftenen, fortæller hun.

Modellen, der nu fotograferer mere end hun står på catwalken, sprang ud som model tilbage i 1988. Selv om hun er blevet ældre, er alder ikke et tema, der fylder hendes tanker.

- Beklager, men alder er totalt uinteressant for mig. Jeg tænker aldrig på det. Der er vigtigere at leve livet end at bekymre sig om et tal.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden