29. maj. 2011
Af af Lisbeth Grube

Helena Christensens nye hit: God smag på flaske

Hotte Helena! Den tidligere supermodel var smuk som altid i silke-sommerkjole fra den irske designer Orla Kiely.
Hotte Helena! Den tidligere supermodel var smuk som altid i silke-sommerkjole fra den irske designer Orla Kiely.
Foto: Birger Storm
I sidste uge inviterede supermodelen en række kendte til lanceringen af hendes nye drik.

Danmarks supermodel nummer ét, Helena Christensen, har stadig smag for Danmark. Bogstaveligt talt.

Den 42-årige skønhed, som til daglig bor i New York med sin 11-årige søn Mingus, satte torsdag aften sine lange modelben på dansk grund til lanceringsfest for sin nye drikkevareserie kaldet SEIMEI: En cider, iste og mousserende vin med danske rødder.

- Jeg har selv lavet dem! Man skal sørme drikke meget for at finde den rigtige smag, så det har jeg gjort. Men det har været rigtig hyggeligt, fortalte Helena, som havde inviteret sine danske venner helt tilbage fra gymnasietiden til party på Restaurant Julian i København.

- Min favorit lige nu er en mousserende vin med hyldeblomstsmag. Den smager på én gang friskt og ny, mens smagen af hyldeblomst minder mig om barndommens sommerdage i min farmors feriehus.

Helenas elskede farmor, Ketty, er i dag 93 år, og hun og den øvrige familie er en god grund til at holde tæt kontakt tværs over Atlanten.

- Jeg er hjemme et par dage. Det er altid dejligt at være hjemme. Danmark er et skønt land at være i, uanset om det er i kort eller lang tid, mente Helena Christensen, inden hun delte ud af sine dråber, som for hver solgt flaske donerer 25 øre til velgørende formål.

Læs mere om: