Lørdag, 3. januar 2009 — af af Signe Ravn

Helene Egelund: Sorg hører med til livet

Helene Egelund bor i dag alene sammen med sine to børn, Embla, 14, og Hampus, 6, i Farum. Hun er aktuel i en rolle i DR?s ?Livvagterne?.
Helene Egelund bor i dag alene sammen med sine to børn, Embla, 14, og Hampus, 6, i Farum. Hun er aktuel i en rolle i DR?s ?Livvagterne?.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespillerinden fik ny indsigt i sig selv, da hun uddannede sig til psykoterapeut.

Helene Egelund blev landskendt, da hun i 1990'erne spillede med i TV-serien 'Landsbyen', men de seneste år har der været forholdsvis stille om den smukke skuespillerinde. Hun har brugt tiden til at uddanne sig som psykoterapeut. Og det har givet hende indsigt i sig selv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Jeg dykker ned i min egen sump indimellem…Jeg bliver lidt deprim, pessimistisk, træt, uoplagt, grådlabil. Men derinde i sumpen har jeg en stikkontakt til mig selv, et indre urhav, hvor jeg lader op," siger Helene Egelund, der ikke er bange for den triste tilstand, til SØNDAG.

"Jeg oplever ofte i min klinik, at der er en tendens blandt folk til at opleve de dårlige dage som noget negativt, der bare skal overstås. Men at være ked af det er også liv. Sorg og smerte hører med til livet. Og uden den dybeste sorg, ej heller den største lykke," fastslår Helene i SØNDAG.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden