28. feb. 2014
Af Casper Nielsen

Helmig familiens tatovering vækker modstand

Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen tattovering
Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen.
Foto: Lars H Laursen/BILLED-BLADET
Morten Barbré fra TV3's ”Tatoo salonen” mener at Thomas Helmig og Renée Toft Simonsens sender et forkert signal med de nye – ulovlige – tatoveringer, de har fået lavet.

Morten Barbré fra TV3s ”Tattoo salonen” mener, at Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen sender et forkert signal med de nye – ulovlige – tatoveringer, de har fået lavet.

- Det er et ærgerligt signal, familien sender, når de lader sig tatovere på hænderne.

Så kontant udtrykker tatovøren Morten fra The Old Barber Shop – også kendt fra TV3s ”Tattoo Salonen” - sig til Ekstra Bladet i forbindelse med de tatoveringer som sangeren Thomas Helmig og fru Renée Toft Simonsen har fået lavet på deres fingre.

Tatoveringerne forestiller en cirkel med en firkant og en prik i.

Både Thomas Helmig, Renée Toft Simonsen og deres søn Hugo har fået lavet tatoveringerne på deres hænder – og Helmig også på sin ene finger.

- Deres 15-årige søn har også fået lavet en – og det må man ikke, når man er under 18 år, siger Morten fra ”Tattoo Salonen” til avisen.

Selv mødes han tit af unge mennesker i sin butik, der vil have en tatovering, selvom de ikke er gamle nok.

Men de må pænt gå igen, også selvom nogle af dem tager deres forældre med for at lægge pres på tatovøren.

- Men når først sådan en kendt familie gør det, så vil andre helt sikkert også. Det er ikke så heldigt, siger Morten Barbré.

Familien Helmig/Toft Simonsens nye tuscher lagde de selv op på Instagram, og de viser Renée Toft Simonsens ældste datter Ulrikke med tatoveringsmaskinen i hånden.

Formentlig er det hende, der har dekoreret sin familie med håndtatoveringerne – selvom det i Danmark er ulovligt, at stikke med blæk på hænderne.

Læs mere om: