Fredag, 20. januar 2023 - af Josephine Sjelhøj

"Helt overvældet" Flora Ofelia er nomineret til prestigefyldt filmpris: Fik nyheden midt i matematiktimen

Flora Ofelia Hofmann Lindahl.
Flora Ofelia Hofmann Lindahl. 
Foto: Martin Høien
Flora Ofelia Hofmann Lindahl har for alvor fået sit store gennembrud.

Flora Ofelia Hofmann Lindahl har meget at juble over i disse dage.

I 2015 blev Flora Ofelia et stort børneidol, da hun vandt MGP, men skuespilleren fik for alvor sit gennembrud i DR-serien ”Ulven kommer”. I 2022 tog hun ligeledes alle med storm i filmen ”Du som er i himlen”, hvor hun spillede hovedrollen Lise.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og nu har hun opnået sin karrieres hidtil største hyldest som bare 17-årig.

Årets Bodil-nominerede er netop blevet offentliggjort, og på den eftertragtede liste står Flora Ofelia Hofmann Lindahls navn. 

Den unge stjerne er nomineret i kategorien ”bedste kvindelige hovedrolle” for sin rolle i ”Du som er i himlen”, mens filmen har muligheden for at løbe med prisen for ”bedste danske film (fiktion)”.

Nomineringen kom som en stor overraskelse for skuespilleren, der fik den glædelige nyhed midt i en matematiktime.

- Jeg har rigtig svært ved at forstå det. Jeg sidder og har matematik-modul lige nu om lineære funktioner, hvilket er ret skørt. Jeg sidder og ryster, og venter på at få fri. Jeg er meget, meget overvældet og taknemlig, fortæller en glad Flora Ofelia til BILLED-BLADET.

Der er ingen tvivl om, at den flotte hæder har gjort stort indtryk på stjernen, der er helt overvældet.

- Nomineringen betyder utrolig meget, ligesom filmen og Lise-karakteren gør. Det, at der er nogen, der sidder derude og har lyst til at give mig denne anerkendelse for min præstation, er jeg meget taknemlig over. Ud over det er jeg også utrolig taknemlig over, at filmen er nomineret til årets film. Jeg tror overordnet, at jeg har lidt svært ved at forstå det lige nu. Jeg havde virkelig ikke set den komme. Jeg har det meget vildt i min krop lige nu, fortæller hun til BILLED-BLADET.

Bodilprisen 2023 løber af stablen den 25. marts, og du kan læse meget mere om prisfesten og de nominerede i artiklen her:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden