24. mar. 2023
Af Catja Klarskov

Helt særlig anledning: Årgang 0-stjerne deler bedårende babybilleder

Oscar Elhauge og hans forlovede Nanna Kjærgård
Oscar Elhauge og hans forlovede Nanna Kjærgård
Foto: Privat
“Årgang 0” -stjerne deler bedårende billeder af sin nyfødte datter Nora.

“Årgang 0” -storebror Oscar Elhauge deler bedårende babybilleder af sin og hustruen Nanna Marie Elhauges nyfødte datter, Nora.

Kavalkaden af kærlighedsfotos, som du kan se her, blev delt i en ganske særlig anledning. For 25-årige Oscar Elhauge var i går nemlig en helt speciel dag.

Her havde han og hustruen været sammen i fire år, og derudover var det også en uge siden, at deres lille datter kom til verden.

De sidste par måneder må siges at have stået i livsbegivenhedernes tegn for det unge par. I december 2022 blev de gift på Aarhus Rådhus, og knap tre måneder senere kastede de sig ud i det eventyr, det er at blive forældre sammen for første gang.

Det er efterhånden mange år siden, at danskerne kom på fornavn med Oscar Elhage. Det skete, da familien blev castet til TV 2-programmet “Årgang 0", hvor Oscars lillebror Christian var ét af de børn, man fulgte i årevis.

Sidste sæson af dokumentaren blev sendt i 2019, hvorefter et nyt hold forældre og spædbørn tog over. I 2020 tonende første sæson af “Årgang 2020” således frem på fjernsynsskærmen.

Læs mere om: