Her er de 10 deltagere i Melodi Grand Prix

Her er de så! Alle deltagerne ved MGP 2010.
Her er de så! Alle deltagerne ved MGP 2010.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Bryan Rice, Sukkerchok og Simone fra "Scenen er din" er blandt finalisterne i Gigantium i Ålborg

1,7 million danskere så med, da DR sendte dansk MGP i 2009, så forventningerne er mindst lige så store, når MGP 2010 løber af stablen om en lille måned, 6. februar, i Aalbergs koncerthus, Gigantium.

TV-seerne kan ved en kæmpemusikfest følge de 10 finalister, som skal kæmpe om at repræsentere Danmark ved det Europæiske Melodi Grand Prix i maj i Oslo. Bryan Rice, Simone, Sukkerchok og Kaya Brüel er nogle af de sangere, som vi kender godt fra både Melodi Grand Prix og andet underholdning. Men der er også blevet plads til Joakim Lind Tranberg, Marie & Mathilde, Jens Marni, Thomas G:son og Christina Chanée samt Thomas Barsøe og Silas & sangerinden Kat ved den store Grand Prix fest i Aalborg.

Mange kulturinstitutioner og områder i Aalborg har sluttet sig sammen, så hele Aalborg simpelthen bliver MGP City 2010 i ugerne op til 6. februar. Julie Berthelsen og Felix Smith er MGP-værterne i år, men de bliver dog ikke alene på scene, for de får følgeskab af to Grand Prix-legender, Keld Heick og Jørgen de Mylius, som skal præsentere seerne for et par overraskelser undervejs.

Her er listen over sangere og sange ved MGP 2010


1. Bryan Rice - Breathing
2. Joakim Lind Tranberg - All About A Girl
3. MariaMatilde Band - Panik!
4. Simone - How Will I Know
5. Jens Marni - Gloria
6. Chanée & N'evergreen - In A Moment Like This
7. Kaya Brüel - Only Tonight
8. Thomas Barsøe - Just Linke Rain
9. Sukkerchok - Kæmper For Kærlighed
10. Kat & Silas - Come Come Run Away

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden