1. apr. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Her er Tine Gøtzsche gået i corona-hi

Tine Gøtzsche
Tine Gøtzsche
Foto: Michael Rieck
Tine Gøtzsches arbejde som konferencier er påvirket af corona-krisen, og hun er derfor flyttet i hi i Vendyssel sammen med søn og kæreste.

Corona-udviklingen har gjort, at arbejdsdagen har ændret sig markant hos mange – også Tine Gøtzsche.

Og hun er derfor gået i corona-hi i Vendsyssel sammen sønnen Jacob og kæresten Mads, som bor fast i Nordjylland.

- Vi er flyttet herop midlertidigt, mens det her står på. Jeg er en freelance-type, der laver konferencer, og jeg lever af forsamlinger på over både 10 og 100 personer. Alle mine konferencer er aflyst, så jeg havde ikke noget at lave i København, forklarer Tine Gøtzsche, der nu arbejder på distancen fra Nordjylland, mens hendes 16-årige søn passer sine skoleopgaver.

Tine Gøtzsches forretning påvirket

- Der er masser af plads og en stor have. Der er længere mellem menneskerne, og der er næsten tomt på stranden. Vi kan være sammen, uden vi skal være oven på hinanden – det er fedt. Og vi bliver ikke hele tiden konfronteret med alt det, vi ikke kan, forklarer Tine Gøtzsche.

Hun er dog ærgerlig over, at situationen påvirker hendes virksomhed, men hun prøver at få det bedste ud af det.

- Det gør ondt på min forretning, men når det er, som det er, synes jeg, det er rart at være her. Jeg er ellers en person, der har alting meget planlagt, men jeg er overraskende god til bare at være her. Det er dejligt at have en kalender, der er åben, fortæller Tine Gøtzsche, der har brugt sin nye frihed på blandt andet at male og være i haven.

Hun og sønnen har endnu ikke planer for, hvornår de tager tilbage til København, men de bliver i Nordjylland i hvert fald til efter påske.

https://imgix.billedbladet.dk/20180831-bs-_30r8289-1_0.jpg
Tine Gøtzsche med kæresten Mads Nygaard, som bor fast i Nordjylland.
Foto: Birger Storm

Læs mere om: