Hilda Heick hyldede Danmarks bedste bedstemor i Tivoli

Hilda Heick hyldede Danmarks bedste bedstemor

Hilda Heick hyldede Danmarks bedste bedstemor

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Der var gang i Tivoli, da Hilda Heick sammen med en masse børnefamilier hyggede sig i det fine septembervejr.

Hilda Heick var på scenen på Plænen i Tivoli, da det blev afgjort, hvem der er Danmarks bedste bedsteforælder. Titlen gik til bedstemor Marianne, der havde sine børnebørn ved sin side, da Hilda kårede hende til "Superbedste". Tivoli og Børneulykkesfonden stod bag kåringen og havde dedikeret en hel dag til at hylde det unikke forhold mellem børnebørn og deres bedsteforældre. Det betød, at der dagen igennem var masser af aktiviteter for hele familien.

 

Bedstemor hjap sit barnebarn til verden

Man kunne blandt andet løbe om kap med sin bedsteforælder, høre historier fra da bedste var barn, lege sjove lege fra bedstes barndom. Og på den store dag var højdepunktet altså, da Hilda Heick hyldede Marianne, som er en særlig sej bedstemor. - Jeg hjalp mit lille barnebarn Oscar til verden. Fødslen gik i gang i hjemmet, og så måtte jeg taget mig af Oscar og hans mor. Det gik fint, sagde en ydmyg Marianne, som efter kåringen fii sig en god snak med HIlda Heick. Marianne og Hilda poserede også sammen til et vinderbillede umiddelbart efter, de var kommet ned fra scenen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 

Vigtig begivenhed i Tivoli

Henriette Madsen, generalsekretær i Børneulykkesfonden er begejstret for arrangementet i Tivoli. - Det kan måske inspirere andre til endnu mere socialt samvær på tværs af generationer, for det er så vigtigt, sagde Henriette Madsen op til bedsteforældre-begivenheden.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden