Mandag, 9. januar 2023 - af Julie Nolsöe

Højgravide Annemette Voss med ærlig udmeldning: Derfor har jeg ikke kysset min mand siden nytårsaften

Annemette Voss
Annemette Voss
Foto: Gregers Overvad
Hjemme hos den højgravide Bagedyst-stjerne Annemette Voss er det nye år startet på en ret uheldig måde

For Annemette Voss byder det nye år på familieforøgelse i form af en lille pige, som ligger inde i hendes efterhånden højgravide mave.

Men den "søde" ventetid har været alt endet end sød de seneste dage hjemme hos hende og resten af familien. 

Både Annemette Voss og hendes mand, Micky, har nemlig været ramt af influenza, og det har påvirket familielivet en del. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi har ikke kysset hinanden siden d 31/12 ved midnat. Ægte! For simpelthen at undgå at smitte hinanden mere end højest nødvendigt, skriver Bagedyst-stjernen i et Instagram-opslag, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at dele.

Hun fortsætter:

- Det må gerne stoppe nu - det her med sygdom. Om ikke for andet, så for at jeg kan kysse min mand igen. Det savner jeg.

I opslaget, som du kan læse nedenfor, fortæller Annemette om flere andre ting, hun savner for tiden - de fleste ting er dog mere graviditets-relaterede end sygdomsrelaterede. 

Blandt andet skriver hun, at hun savner at kunne sove godt om natten og at nå sine egne tæer.

Men alle udfordringerne, som er forbundet med graviditeten, bliver for Annemette Voss overskygget af forventningens glæde til den forestående familieudvidelse: 

- Men for nu, så arbejder jeg på at glæde mig til at møde Rita. Så må savn være savn, for jeg véd jo, at lige om lidt er det hele forandret for altid, og alligevel så skal min krop, mit liv og mit forhold nok finde vej tilbage til noget genkendeligt. Det holder jeg fast i. 

Annemette Voss har allerede afsløret, at den lille pige i maven kommer til at få navnet Rita og mellemnavnet Lucia. Bag navnet gemmer sig en sød historie, som du kan læse lige her:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden