Tirsdag, 22. april 2008 - af af Signe Ravn

Hugh Grant i Bier-film

Hugh Grant spiller hovedrollen i Susanne Biers kommende film Lost for Words.
Hugh Grant spiller hovedrollen i Susanne Biers kommende film Lost for Words.
Foto: All Over
Hugh Grant skal medvirke i Susanne Biers næste film Lost for Words. Trods blandede anmeldelser for sin første Hollywood-produktion Thing We Lost In The Fire, har Susanne Bier for alvor fået hul på en international karriere.

Susanne Bier fik sit store danske gennembrud med Den eneste ene, der udødeliggjorde sætninger som "Bare ærgerligt Sonny boy" og "Hvis du var en Ludo-brik, var du så slået hjem nu?". Nu vender hun tilbage til rødderne, når hun snart går i gang med at filme den amerikanske romantiske komedie Lost For Words.

Den romantiske komedies førsteelsker, Hugh Grant, har allerede skrevet kontrakt på at medvirke sammen med den kinesiske superstjerne Zhang Ziyi, der er kendt fra Tiger på spring, drage i skjul og Hero.

Samarbejder med de bedste

Og Susanne Bier har allieret sig med de bedste i branchen til netop romantiske komedier - selskabet Working Title Films. Ifølge Ekstra Bladet var netop det selskab en af grundene til, at Bier tog imod opgaven med kyshånd:

"Dem ser jeg rigtig meget op til, fordi de har lavet film som 'Fire bryllupper og en begravelse' og 'Notting Hill'. 'Lost for Words' er en romantisk komedie, og det er efterhånden længe siden, at jeg har lavet noget i den genre."

Den er den pæne succes med Things We Lost in The Fire, der havde Oscar-vinderne Benicio Del Toro og Halle Berry på rollelisten, der har givet Bier endnu en chance for at instruere de største navne i Hollywood.


Faktaboks:

Susanne Bier
Født 15. april 1960
Uddannet instruktør fra Den Danske Filmskole i 1987

Udvalgte film:
Things We Lost In The Fire, 2007

Efter Brylluppet, 2006

Brødre, 2004

Elsker dig for evigt, 2002

Hånden på hjertet, 2000

Den Eneste Ene, 1999

Sekten, 1997

Freud flytter hjemmefra, 1991
Kilde: imdb.com

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden