Lørdag, 25. februar 2023 — af Julie Nolsöe

I dag bliver Leo bisat: Rørende detalje fra Sussi til hendes elskede mands sidste rejse

Sussi og Leo
Sussi og Leo
Foto: René Schütze
I dag blev Leo bisat under private forhold, og Sussi havde sørget for en rørende detalje til sin elskede mands sidste rejse

Den 67-årige musiker Leo sov ind den 18. februar efter at have kæmpet med helbredet i flere måneder op til sin død.

I dag tog familie og venner den sidste afsked med ham ved en privat bisættelse i den nordjyske by, Brønderslev, ikke langt fra Saltum, hvor Sussi og Leo delte deres liv sammen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var også på gården i Saltum, at Leo sov ind, og dermed fik han sit sidste ønske om at komme hjem opfyldt.

– Jeg er rigtig, rigtig glad for, at han kom med hjem, og jeg vidste også godt, at det var det, Leo gerne ville, siger Sussi til SE & HØR.

I ugen op til sin død var Leo indlagt i seks dage på sygehus Vendsyssel i Hjørring, og under indlæggelsen sad hans elskede Sussi ved hans side, velvidende at der ikke var mere at gøre for ham.

- Denne gang er der intet at gøre. Nu er nyrerne også ved at stå af. Han ligger lige så stille og sover. Jeg kan ikke komme i kontakt med ham. Hold kæft, hvor jeg kommer til at savne ham, skrev Sussi på Instagram søndag 12. februar, blot seks dage inden hans død. 

Ifølge SE & HØR kom Leo hjem til gården igen om torsdagen i den uge, hvor Leo sov ind om lørdagen, og Sussi nåede således at have sin elskede mand hjemme på gården til det sidste.

Personlig detalje ved bisættelsen 

I dag finder bisættelsen for Leo sted, og ligesom den bliver holdt helt privat og tæt på Leos vante rammer, er der også sørget for, at den folkekære musiker får et personligt touch med på sin sidste rejse - helt i hans ånd.

Således er der ifølge SE & HØR både en pibe og en pakke tobak med i kisten, og Leo er iført en smoking.

Bisættelsen foregår ikke i en kirke, da parret ikke er medlemmer af folkekirken, og Sussi har tidligere udtalt til mediet, at den holdes privat, da hun ikke ønsker, at familie og venner skal tænke over at blive fotograferet på den følelsesladede dag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden