2. apr. 2022
Af Sofie Nymand

I dag bliver Lise Baastrup og Jacob Dahl gift: Sådan mødte de hinanden

Jacob Dahl og Lise Baastrup 
Jacob Dahl og Lise Baastrup
Foto: Hanne Juul
De havde kendt hinanden længe, da et enkelt blik ændrede alt.

Lise Baastrup og Jacob Dahl havde kendt hinanden længe, da de pludselig så hinanden i et helt nyt lys.

Lørdag den 2. april bliver Lise Baastrup og Jacob Dahl gift ved et smukt bryllup i Budolfi Kirken i Aalborg.

De mødte hinanden for seks år siden, da skuespiller Lise Baastrup blev en del af holdet i Cirkusrevyen, hvor Jacob Dahl arbejdede som forestillingsleder.

Året efter vendte Lise Baastrup og Jacob Dahl tilbage til teltet for at arbejde med en ny sæson, og her skete der pludselig noget mellem dem:

– Jeg kendte ham jo i forvejen, for vi var bare rigtig gode venner. Og så… andet pr, jeg var med derude, var der en dag… Dér slog lynet simpelthen bare ned. Jeg kan ikke forklare det. Det vildeste er, at det skete for ham i samme sekund, har Lise Baastrup tidligere fortalt til Ugebladet SØNDAG.

– Der var slet ikke “noget”. Så gik der fem minutter, hvor jeg kiggede alle mulige andre steder hen, og så havde vi et øjeblik, hvor vi kiggede på hinanden i gen, hvor jeg tænkte ’han ser anderledes ud’. Han forandrede sig simpelthen for mig, sagde Lise Baastrup yderligere til Ugebladet SØNDAG.

Da arbejdet med revyen var ved vejs ende, besluttede Lise Baastrup og Jacob Dahl sig for at mødes til en kop kaffe for at finde ud af, hvad det var, de følte for hinanden.

Man kan ikke sige, at det var kærlighed ved første blik, men Amors pil ramte.

Siden har de fået datteren Laura, som er Lise Baastrups første barn, mens Jacob Dahl også har to voksne børn.

I november 2020 blev Lise Baastrup og Jacob Dahl forlovet, og siden har parret ventet på det helt rigtige tidspunkt til at gå op ad kirkegulvet.

Det er nu. Stort tillykke til brudeparret.

Læs mere om: