Iben Hjejle: Boligindretning interesserer mig ikke

Iben Hjejle er i øjeblikket TV-aktuel i den nye sæson af \

Iben Hjejle er i øjeblikket TV-aktuel i den nye sæson af "Dicte"

Foto: Flemming Jeppesen/BILLED-BLADET
Skuespilleren beskriver sin lejlighed som en "underlig marskandiserbutik". Men hun elsker den.

Iben Hjejle er formentlig en af dem, man kommer til at lede forgæves efter i de fine boligmagasiners hjemme-hos-reportager. Skuespillerern erklærer nemlig i bladet Fit Living, at det med boligindretning simpelt hen ikke interesserer hende.

- Jeg kan ikke finde ud af det, og det er det kedeligste, jeg ved. Jeg kan godt lide min lejlighed og alle mine ting, men det er en underlig marskandiserbutik, og hvis jeg overhovedet kommer ind i en møbelforretning, vil jeg øjeblikkelig forelske mig i den skriggule plastikstol, som så ender sammen med et eller andet underligt rokokomøblement, fortæller hun til bladet.

For Iben er det langt mere vigtigt, at hun har "sine" mennesker omkring sig og hygger sig med dem. Hendes familie og venner - og det kan tit løbe op i 25 mennesker. Hun bor i en stor lejelejlighed, som hun deler med sin 73-årige far.

- Det har altid været min drøm at bo sammen med min familie - jeg kan enormt godt lide dem. Og jeg vil godt indrømme, at det også handler om at vise min søn (William på 16, red.), at man godt kan passe på sine gamle, har Iben forklaret til BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden