26. nov. 2012
Af af Hanne Rask

Ingen barsel til Signe Egholm Olsen

Signe Egholm Olsen og Jimmy Jørgensen
Signe Egholm Olsen og Jimmy Jørgensen
Foto: AOP
Skuespilleren Signe Egholm Olsen, der blev landskendt som isdronning i julekalenderen "Pagten", har stort set ikke haft barsel, efter hun blev mor for et år siden.

Signe Egholm Olsen blev for et år siden mor til en lille pige og er dermed kommet med i klubben af børne-ramte skuespillere, der skal få de skæve arbejdstider til at harmonere med familien derhjemme.

For Signe Egholm Olsens vedkommende har der stort set ikke været nogen barsel. Hun har været en del væk om aftenen på grund af teater-arbejde, men det har kunnet lade sig gøre, fordi der har været god familie og venner omkring hende, fortæller hun til bt.dk.

- Jeg har fundet ro omkring det, og vi har lavet nogle gode rammer omkring vores datter, siger hun.

Barnets far, sangeren Jimmy Jørgensen, har også skiftende arbejdstider, og især bliver julemåneden en udfordring for forældreparret. Signe skal spille med i "Hvid magi" på Bette Nansen Teatret, men på det tidspunkt har datteren heldigvis fået vuggestueplads, så i kombination med barnepiger, familie og en stor kalender, der kan holde styr på det hele, er Signe Egholm Olsen fortrøstningsfuld -og i øvrigt meget lykkelig for at være blevet mor til sit første barn.

Læs mere om: