2. nov. 2012
Af af Juliane Olsen, NewsDesk Aller Media

Isabell Kristensen: Sådan holder jeg mig ung

Isabell Kristensen
Isabell Kristensen
Foto: Britt Lindemann
Designer Isabell Kristensen runder snart de 50 år, men holder alderen godt på afstand, når det gælder det ydre.

Der er næppe nogen der umiddelbart gætter, at den danske designer Isabell Kristensen fylder 50 år næste gang. Eller, at hun har født fire børn for den sags skyld, og at det blot er et par år siden, at hun blev mormor for første gang. For hun holder sig godt på toppen af sin karriere, hvor hun lige nu er aktuel med lanceringen af sin femte parfume Monaco, og derfor eksklusivt har givet interview til Alive.dk.

- Jeg tænker kun over det med alderen, når jeg bliver spurgt. Børnene er jo pludselig blevet voksne, og jeg tror da, at både mænd og kvinder tænker over, at deres udseende forandres med tiden. Det er altid svært at blive ældre, men jeg synes, at det værste, er, at jeg ikke har så meget energi, som jeg havde en gang. Der kunne jeg sagtens arbejde til sent på aftenen, tage et morgenfly, arbejde igennem igen og tage til cocktailparty om aftenen. Det kan jeg ikke mere, siger Isabell Kristensen ærligt.

Hun er dog ikke typen, der vil gå glip af det gode i livet til fordel for en stram diæt eller en hård træningsplan. Designeren fortæller glad og gerne om sin passion for dansk wienerbrød og frikadeller, og det er tydeligt, at hendes fokus på sundhed har en meget ikke-fanatisk tilgang.

- Udseendet kan man jo ikke gøre så meget ved, men jeg prøver at være rimelig sund, når det gælder det, jeg spiser, og jeg sørger for at gå lange gåture. Jeg har altid haft en vane med at drikke en masse kaffe, men nu gør jeg det kun om formiddagen, for kaffe er ikke så godt for huden. Det var noget, som jeg forsøgte at ændre på, da jeg fik en nyreinfektion på grund af stress, fortæller Isabell Kristensen.

Prøver nye produkter

Derfor sørger designeren for at forsyne sig selv med rigeligt vand og frisk juice igennem dagen for ikke at dehydrere kroppen. Huden bliver holdt ved lige med en ansigtsscrub et par gange om ugen, og Isabell Kristensen sværger til en foundation fra Yves Saint Laurent kombineret med et pudder fra Tom Ford som den sidste finish.

- Jeg prøver meget gerne nye produkter af, for det er altid sjovt at prøve noget nyt. Der kommer jo så mange nye produkter på markedet hele tiden, og de produkter, man ellers bruger, kan meget let blive en vanesag, siger Isabell Kristensen, der ikke lægger skjul på, at hun helt kan glemme tiden, hvis hun falder over noget nyt og interessant på sine shoppeture.

Isabell Kristensens nye parfume Monaco by Isabell Kristensen har været i handlen siden 1. oktober og fås både som Eau de Parfum og deodorantspray.

Læs mere om: