20. jul. 2009
Af af Signe Ravn

Isabella Miehe-Renard er flyttet til Bornholm

Isabella Miehe-Renard har valgt kærligheden og at starte en ny tilværelse på Bornholm, selvom hun altid har været bymenneske.
Isabella Miehe-Renard har valgt kærligheden og at starte en ny tilværelse på Bornholm, selvom hun altid har været bymenneske.
Foto: Ole Bjørk
Journalist-forfatteren, der ellers var inkarneret bymenneske, er rykket permanent til klippeøen.

Isabella Miehe-Renard, der sidste år udgav bogen 'På' om sit liv i rampelyset, har fundet sig en kæreste, der absolut ikke gør sig på den røde løber. Han arbejder med eksport, og efter knapt et år sammen, har han lokket Isabella til at flytte med til Bornholm.

"Jeg har fået en dejlig kæreste med stærk tilknytning til øen, ellers var det nok blevet København. Han har længe haft lyst til at flytte til Bornholm, hvorimod jeg altid har været bymenneske, så da han omsider fik mig overtalt, tænkte jeg, at enten blev jeg sindssyg af rastløshed, eller også fik jeg en glæde. At det så heldigvis er blevet en glæde, kan jeg virkelig mærke dybt inde i mig," fortæller Isabella Miehe Renard til Familie Journal.

"Vi kom herover i februar og havde besluttet os for en prøvetid på to år, for at finde ud af, om det var det rigtige for os. Men vi har allerede fået et godt netværk, og det har også vist sig at være et godt sted for mig at starte som freelance-journalist," jubler Isabella i Familie Journal.

Læs mere om: