Fredag, 10. juli 2009 — af af Signe Ravn

Jackie Navarro kaster sig ud i sang-karriere

Jackie Navarro regner med, at hendes første single bringer hende på diskoteksturne i Jylland, og hun drømmer om at lave en hel plade.
Jackie Navarro regner med, at hendes første single bringer hende på diskoteksturne i Jylland, og hun drømmer om at lave en hel plade.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Nøgenmodellen drømmer om at udgive en plade. Foreløbig er hun klar med en single.

Jackie Navarro spilder ikke tiden på kærestesorg efter, hun blev forladt af rigmanden Pierre Flensborg. Den barmfagre model har nemlig kastet sig ud i et nyt projekt. Hun vil være sangerinde og er nu klar med sin første single, der har fået titlen 'Touch My Tits'.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Jeg er jo ikke den nye Mariah Carey, og det ved jeg godt. Men det er sjovt at prøve noget nyt, og pladeselskabet er helt vilde med den. Så nu satser vi på Danmark først og så udlandet bagefter," fortæller Jackie Navarro til B.T. og tilføjer, at hun håber på at udgive flere singler og i sidste ende en plade.

Og det uventede karriereskift giver ikke Jackie præstationsangst: "Jeg er født ind i showbizz og vokset op med det. Så om jeg er model eller sangerinde - jeg synes ikke, der er den store forskel," lyder det fra hende i B.T..

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden