Tirsdag, 7. december 2021 - af Sofie Nymand

Jacob Haugaard afslører: Blev udsat for overgreb som barn

Jacob Haugaard
Jacob Haugaard
Foto: Thomas Laursen
Jacob Haugaard har tidligere fortalt om sit alkohol- og stofmisbrug. Nu åbner han op om det barndomstraume, der sendte ham ud i misbruget.
I en ny dokumentar fortæller Jacob Haugaard om grufulde detaljer fra sin barndom, hvor han blev seksuelt misbrugt, indtil han var 12 år.   Det skriver TV 2, der har lavet et større interview i forbindelse dokumentaren ”Tosse-Jacob”, der bliver sendt på TV 2 Charlie tirsdag aften.   
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  69-årige Jacob Haugaard har talt åbent om sine problemer med stoffer og alkohol. Og nu fortæller han, hvordan de overgreb, han blev udsat for som barn, sendte ham ud i et alvorligt misbrug.   - Vi var deroppe i tre måneder uden mine forældre, så der havde han frit spil med mig. Så var jeg hans kæreste, kan man sige. Han voldtager mig ikke, men det er en form for petting hele tiden,« fortæller han i TV 2s dokumentar.  
 

Jacob Haugaard fortæller, at det var en slægtning, som han besøgte alene som barn på Færøerne i tre måneder hver sommer, der misbrugte ham. 

I dokumentaren fortæller Jacob Haugaard også om sit liv i dag og om den store støtte, han finder hos sin hustru, Ilse Wilmot.  

”Tosse-Jacob” kan ses på TV 2 Charlie tirsdag klokken 20.45.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden