Jacob Riising rejser uden mor

Jacob Riising. 

Jacob Riising. 

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Jacob Riising skal på ferie i Italien med hustru og tre børn, men uden sin tidligere rejsemakker, mor Brita, der tager af sted på egen hånd.

De har skabt glæde hos mange danskere som faste rejsemakkere i DR1-serien "På rejse med Riising og mor".

Til sommer holder Jacob Riising og mor Brita dog ferie hver for sig, fortalte TV-værten til premieren på "Grusomme mig 3" i CinemaxX i København.

 

Til det varme Italien

Jacob Riising tager af sted med sin hustru Louise og børnene Carlo, 13, Marvin, 10, og Lykke på fem år, men Brita er af sted på egen hånd. 

- Vi skal til Sicilien i italien. Jeg har ikke været der før, men håber, det er dejligt. Der er ekstremt varmt, så jeg er spændt på, hvordan det kommer til at gå med tre børn, sagde Jacob Riising til BILLED-BLADET.

Måske planer om ny sæson 

Der er ikke umiddelbart planer om en ny sæson med mor og søn på rejse, men det er heller ikke udelukket.

- Måske kommer der endnu en sæson. Det er faktisk mig, der er lidt tøvende. Det var virkelig hårdt at have min mor med på arbejde. Det tror jeg alle, der har en mor, kender. Man er glad for sin mor, men det er også hårdt at have hende med på

sit arbejde. Hvis vi rejser sammen igen, tror jeg, det bliver uden kamera på, fortalte Jacob Riising, der har været glad for den store interesse omkring programmet.  

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Inspirerende program

- Mange har været glade for programmerne. Min mor er blevet stoppet af andre mødre, der har sagt: Jeg har en søn, der er lige så røvirriterende som din, eller der har været børn, der også har inviteret deres mor ud at rejse. Det har givet noget til mange folk.

Jacob Riising fulgtes til premieren i CinemaxX med sine tre børn. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden