Jacob Wilson blev kaldt op af vandet

Jacob Wilson
Jacob Wilson
th
Jacob Wilson og skuespiller-kæresten Julie Lund var uhyggeligt tæt op hajangreb under parrets ferie i Egypten.

Søndag den 5. december. Højtaleren på dykkerbåden går pludselig amok i en skrattende alarm: "Shark attack, shark attack!" (hajangreb, red.). Den danske skuespiller Julie Lund flyver forskrækket op fra sit underlag.

Hun ligger på bådens soldæk, mens hendes kæreste, Jacob Wilson, vært på TV 2's "Bingo Banko", er under vandet iført dykkerudstyr.

Få hundrede meter derfra har en haj angrebet og dræbt en tysk kvinde, der lå og snorklede i overfladen.

- Jeg nåede at blive meget nervøs, men heldigvis kom Jacob hurtigt op af vandet, fortæller Julie Lund om det seneste og mest tragiske hajangreb i egyptiske Sharm el-Sheikh.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Hun og Jacob Wilson havde netop indledt deres første feriedag, da alarmen lød, og fire speedbåde fra kystvagten øjeblikket efter drønede omkring i området foran Hotel Hyatt Regency for at genne badegæster og dykkere op ad vandet.

Ikke bange for dykke igen

- Det var meningen, at jeg skulle have lært at dykke på den her tur, men det blev ikke lige til noget. Der var jo lukket for badning og dyk i dagene derefter, fortæller Julie Lund, som trods forskrækkelsen ikke vil betænke sig på at dykke i Det Røde Hav en anden gang.

- Jacob er heller ikke nervøs og ville gerne have dykket igen. Hajerne angriber dem, der snorkler i overfladen, ikke dykkerne, forklarer hun og tilføjer, at parret ikke fik ferien ødelagt af ulykken. Resten af ugen solbadede de på stranden og svalede sig i hotellets swimmingpool.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden