16. mar. 2016
Af Ulrik Ulriksen

Jan Gintberg er vild med prinsesse Marie

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20160316_hjp7310.jpg
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Komikeren og TV-værten Jan Gintberg sad ved siden af prinsesse Marie til aftenselskab for kunst og kultur på Christiansborg Slot. Det var han mere end almindeligt begejstret for.

Dronning Margrethes fornemme aftensselskab for kunst og kultur på Christiansborg Slot var en meget vellykket begivenhed.

En af årsagerne til succesen var den fine bordplan, der blandt andet sørgede for, at standup-komikeren og TV-værten Jan Gintberg kom til at sidde ved siden af prinsesse Marie.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Jan Gintberg var en meget tilfreds mand

Da Gintberg efter den royale fest kom ud fra Christiansborg Slot, var han en særdeles tilfreds mand.

Bordplanen var især helt perfekt. Han havde haft en aldeles forrygende aften og var meget imponeret over prinsesse Marie, der ifølge Gintberg mestrer dansk til perfektion.

Desuden var Marie rap i den royale replik og viste flere gange god sans for humor. Og det er i høj grad noget, en mand som Jan Gintberg sætter pris på.

Hvad skal du have på til påskefrokosten?
Få 50% på din dyreste vare og fri fragt med koden 335872 hos Ellos – klik her

Dansede den forkerte vej

Desværre kom Jan Gintberg ikke til at danse i kvadrille med prinsessen, da der var lancier på programmet.

Det var nok meget godt, for Gintberg havde ikke helt styr på dansetrinene. Han fortalte blandt andet, at han dansede den forkerte vej på et tidspunkt, og det kunne meget vel være endt med en kvadrille-kollision.

Det lille fejltrin på lancier-gulvet kunne dog ikke ødelægge helhedsoplevelsen af aftenselskabet for kunst og kultur i Jan Gintbergs øjne.

LÆS MERE: Jan Gintberg: Jeg anede ikke, hvor meget glæde min datter ville bringe med sig

Læs mere om: