22. mar. 2023
Af Julie Nolsöe

Janni Pedersen afslører: Dette har min mand gjort for mig næsten hver dag i 25 år

Janni Pedersen
Janni Pedersen
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Gennem mere end 25 år har Janni Pedersens mand gjort noget for hende næsten hver dag, som har bragt hende stor glæde

De fleste af os har nok en række faste rutiner, som vi udfører næsten hver dag - og mange af dem helt uden at tænke over dem.

Men ofte findes hverdagsglæden netop i de små ting, som i det store billede måske virker ubetydelige.

Det samme gør sig gældende for den søde gestus, Janni Pedersens mand, Kim Faber, har gjort for hende stort set hver eneste dag gennem deres mere end 25 års samliv.

Hvad den søde gestus er, har TV 2-studieværten delt i et interview med Alt for damerne for to år siden.

Janni Pedersen og Kim Faber
Janni Pedersen og Kim Faber
Foto: Søren Jul Lamberth

Her satte hun ord på hvad sundhed er for hende, både mentalt og fysisk, og her faldt hendes tanker på den lille ting, Kim gør for hende om morgenen:

- Min mand har faktisk i stort set al den tid, vi har været sammen, hvilket er lidt over 25 år, lavet kaffe om morgenen, og så får jeg den ind på sengen, hvor jeg ligger med min iPad og læser avis. Det er den bedste start på dagen for mig, fortalte tv-værten til mediet.

Hun uddybede også, at det gik op for hende, præcis hvor meget kaffen på sengekanten serveret af Kim betyder for hende, da hun stod meget tidligt op, da hun havde værtstjansen på "Go' Morgen Danmark".

- Så kunne jeg godt mærke, at jeg satte meget pris på at få den kop kaffe om morgenen, når jeg havde en fridag. Derudover er jeg gået i overgangsalderen, og jeg sover simpelthen så dårligt, så når jeg har en fridag, nyder jeg tiden om morgenen ekstra meget.

Læs mere om: