Fredag, 6. januar 2023 - af Julie Nolsöe

Janni Ree har politianmeldt to kvinder: De vil skabe splid i vores ægteskab

Janni og Karsten Ree
Janni og Karsten Ree
Foto: Hanne Juul
"Forsidefruen" Janni Ree har anmeldt to af sine veninder, som ifølge hende har sendt et både upassende og løgnagtigt breve til hende og hendes mand, Karsten Ree

"Forsidefruen" Janni Ree fik sig noget af et chok, da det for nylig gik op for hende, at to kvinder, som hun betragtede som veninder, havde lagt et brev i postkassen ved villaen i Vedbæklund, adresseret til 77-årige Karsten Ree og indholdende nogle meget ubehagelige beskyldninger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- De skriver i brevet til Karsten, at jeg sidder og venter på, at han dør, så jeg kan arve en lejlighed i Hellerup, vi har investeret i, og at jeg var utro og så videre, siger 52-årige Janni Ree til B.T. om det brev, hun og Karsten modtog for to uger siden.

Janni Ree fortæller, at selve brevet var anonymt, men at hu også modtog en meget lang sms fra den ene af de to kvinder, som hun mener at være afsendere af brevet, og sms'en havde en lignende grov tone.

- Det er skræmmende, hvem man lukker inden for sine døre. Det er folk, man tror, at man kan stole på, og pludselig kan de vende på en tallerken. Jeg har ikke engang været uvenner med dem. Jeg tænker, de har været misundelige eller sådan et eller andet, siger Janni Ree til B.T.

I et Instagram-opslag, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at dele, skriver en forundret Janni Ree om den hårde tone, hun generelt oplever både på internettet og i den fysiske verden. Se opslaget nedenfor:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden