Fredag, 23. august 2013 — af John Lautrup

Janni Spies: Janni Spies bliver væk fra galla på "Spies & Glistrup"

Janni Spies Spies & Glistrup
Janni Spies
Foto: AOP
Janni Spies er ikke inviteret, når spillefilmen "Spies & Glistrup" har premiere på søndag.

Når storfilmen om venskabet mellem Simon Spies og Mogens Glistrup "Spies & Glistrup" har gallapremiere på søndag, bliver det uden rejsekongens enke blandt gæsterne i Imperial Bio i København. Ifølge BT har Janni Spies' talskvinde, Signe Sehested, meddelt, at Janni Spies hverken dukker op eller i øvrigt har kommentarer til filmen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun er heller ikke inviteret. Fra filmprojektets start har den tidligere rejsedronning nemlig gjort det klart, at hun ikke ønsker at være involveret i filmen. Pilou Asbæk spiller Simon Spies og Nicolas Bro er Mogens Glistrup i historien om de to mænds venskab. Men den slutter netop i 1984, hvor Janni Spies kommer ind i billedet, og derfor har man valgt ikke at invitere hende.

- Filmen dækker en tidsperiode, hvor Janni Spies ikke havde en relation til Simon. Hun introduceres i filmens sidste sekunder, og derfor anser vi det ikke for at være oplagt og hensynsfuldt, hvis hun skal sidde og se filmen sammen med 1100 andre festglade publikummer til en gallapremiere, siger filmens pr-ansvarlige, Freddy Neumann, til BT.

I modsætning til Janni Spies har Mogens Glistrups efterladte allerede set filmen ved en privat forevisning, og flere af Glistrups børn har udtalt, at filmen ikke har ret meget med virkeligheden at gøre.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden