29. mar. 2009
Af af Signe Ravn

Jannie Faurschou brugte sin tro til at blive rask

Jannie Faurschou er uddannet skuespiller fra Odens Teater. I øjeblikket er hun aktuel med forestillingen ?Yamaz? på CaféTeatret.
Jannie Faurschou er uddannet skuespiller fra Odens Teater. I øjeblikket er hun aktuel med forestillingen ?Yamaz? på CaféTeatret.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespilleren brugte sin tro til at komme igennem et hårdt sygdomsforløb, hvor hun frygtede at blive lam.

Ligesom sine kolleger Anne Louise Hassing og Mia Lyhne er Jannie Faurschou praktiserende buddhist. Og troen hjalp hende, da hun for nogle år siden risikerede at blive lam af en diskusprolaps i nakken. Hun chantede nemlig for at blive rask.

"Jeg under ikke min værste fjende at opleve de smerter og den angst, som jeg gennemgik i de uger," fortæller Jannie Faurschou til Psykologi: "På et tidspunkt besluttede jeg, at det skulle koste noget for mig at blive rask. Det skulle koste, at jeg åbnede hjertet mere…og så gav jeg mig til at chante på det.

"…jeg blev frisk nok til at medvirke (i en forestilling red.) og skulle ikke engang opereres…Man kan sikkert forklare min helbredelse på mange måder. Men uanset hvad, så fik jeg fordybet min tro og åbnet mit hjerte," siger Jannie til Psykologi og lader skinne igennem, at hun føler, at det var troen, der gjorde hende rask.

Læs mere om: