Lørdag, 16. maj 2009 — af af Henrik Salling

Jens Veggerby lukker og slukker

Jens Veggerby med sin kone Natascha Fink og deres datter Laura.
Jens Veggerby med sin kone Natascha Fink og deres datter Laura.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Jens Veggerby gør status over sine forretninger og vælger nu at opsige sit lejemål på sit galleri i Ny Østergade.

Galleri Veggerby i den form, som man kender det i dag, synger snart på sidste vers. Galleriejer Jens Veggerby har nemlig valgt at opsige sit lejemål i Ny Østergade i det indre København, da huslejen i øjeblikket æder sig ind på det, som i sin tid var en god forretning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Samtidig med det har familiens hus været til salg siden april for den nette sum af 16 millioner. Tilsyneladende fordi det herskabelige hus på 351 kvadratmeter pludselig er blevet for stort til familien - der foruden Jens Veggerby består af hustruen Natascha Fink og datteren Laura - og så hjælper det nok også, at familien "kun" gav omkring seks millioner for herligheden, da de erhvervede den i 2005.

Med andre ord, så kan hussalget være med til at udfylde nogle huller.

- Huslejen i galleriet er bare steget og steget, og som tiderne er lige nu, hænger det ikke ordentligt sammen for os, fortæller Jens, som afviser alle rygter om, at han stopper i kunstbranchen.

Galleriet i Ny Østergade lukker for sidste gang om seks måneder, men kommer en ny lejer forbi, er han villig til at finde et andet lokale hurtigere. Og som tiderne er, mener Jens Veggerby ikke, at det bliver svært.

- Vi trænger til noget fred og ro i vores liv. Vi vil gerne have noget stabilitet, og så vil vi gerne møde nogle mennesker, som vi kan stole på, siger Veggerby med henvisning til mødet med Stein Bagger, som har været medvirkende årsag til, at den sidste tid har været en hård tid.

Tanken om at flytte helt væk fra Danmark kommer dog ikke på tale.

- Vi har jo små børn, som går i skole, så det kan slet ikke lade sig gøre. Vi har det generelt fint og trænger bare til lidt fred og ro, fortæller Jens, som nu skal på "boligjagt" i det københavnske.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden