26. sep. 2011
Af af John Lautrup

Jeppe Nybroe: Lidenskab for mad som for kvinder

Jeppe Nybroe
Jeppe Nybroe
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Jeppe Nybroe er igen på landsdækkende TV. Nu som deltager i madprogrammet ”Masterchef”.

Journalisten i Jeppe Nybroe hviler aldrig, så han foreslår selv det oplagte mødested for denne snak. Hvorfor ikke drikke en kop kaffe i Københavns nye torvehaller, når nu anledningen er hans medvirken i et nyt madprogram? Jo, selvfølgelig!

- Min lidenskab for mad er på niveau med min lidenskab for kvinder, smiler han, da vi har sat os ved disken i en af Torvehallernes cafeer. Omkring os summer det af mennesker, men hans stemme trænger klart igennem. Sådan som vi husker den fra TV-avisen. Stringent og tydelig. Uden sproglige svinkeærinder.

- Hvad mad angår, er jeg privilegeret, fordi mine forældre praktisk talt løftede mig op i gryderne som lille. Vi elsker at lave mad og kan finde på at ringe til hinanden, hvis vi ude i verden har smagt et eller andet fantastisk. Jeg har et meget tæt forhold til mine forældre. De har lige fejret guldbryllup, og da lavede vi mad sammen i to dage til festen, fortæller Jeppe Nybroe, 38 år. Hans far er pensioneret tandlæge, og moderen pensioneret ergoterapeut. De er begge 71 år og bor i Aarhus.

- Vi deler også interessen for rejser og udenrigspolitik. Det er måske ikke så moderne at sige nu om dage, men jeg har et rigtig godt forhold til mine forældre, gentager han.

Læs mere om: