Fredag, 10. februar 2023 — af Catja Klarskov

Jesper Høvring og kendt dansker har gjort det før. Nu vil de gentage succesen

Jesper Høvring
Jesper Høvring
Foto: Hanne Juul
Royal kjoledesigner Jesper Høvring og influencer Mette Marie Lei Lange har før haft stor succes med et samarbejde til fordel for PlanBørnefonden. Nu vil de gentage succesen.

Kjoledesigner Jesper Høvring og Instagram-influenten Mette Marie Lei Lange besøger i disse dage det afrikanske land Zimbabwe som ambassadører for PlanBørnefonden. Her møder de en lille håndfuld af de børn, som organisationen hjælper i ét af verdens mest udsatte områder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men foruden ved selvsyn at se det arbejde, der bliver udført for at sikre børns rettigheder, så har rejsen til det sydafrikanske land givet duoen lyst til at gentage en succes fra 2018. Det afslører den royale kjoledesigner i en Instagram-story, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere fra.

- For nogle år siden købte Mette Marie stof på et marked i Benin, som jeg syede en kjole af til Elle Style Awards. Efterfølgende solgte hun kjolen på auktion, og samlede nok penge ind til en brønd i Benin. I dag skal vi b.la. på marked og finde stof til flere kjoler til næste event. Stay tuned, skriver Jesper Høvring.

Ideen til couture-designeren og influentens samarbejde opstod, da Mette Marie besøgte sit sponsorbarn i det vestafrikanske land. Dengang købte influenceren, som privat er gift med Jon Lange fra ”Sygeplejeskolen”, stof med hjem, som Jesper Høvring senere forvandlede til en smuk kjole.

Designet bar kendis-hustruen til Elle Style Awards, hvorefter hun afholdt et stort event på hotel Clarion til fordel for hjælpeorganisationen.

For 120 kroner kunne hjælpelystige danskere altså købe billet til en festlig aften med fuld forplejning, og selvsamme aften blev kjolen af de beninske stoffer bortauktioneret ved en såkaldt kinesisk auktion.

Makkerparret er nu rejst til Zimbabwe i den gode sags tjeneste, og tiden må vise, hvordan duoen denne gang vil gøre noget ekstra for organisationen, hvis formål er at hjælpe børn og unge i verdens mest skrøbelige og udsatte områder til en bedre fremtid.  

På billedet nedenunder kan du se makkerparret sammen til Elle Style Awards.Her bærer Mette Marie Lei Lange den smukke kjole. 

Mette Marie Lei Lange og Jesper Høvring
Foto: Dan Mariegaard

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden