22. jan. 2019
Af Lisbeth Grube

Jesper Vollmer fire år efter ulykken: Fyldt med taknemmelighed

Jesper Vollmer.
Jesper Vollmer.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kokken Jesper Vollmer hylder livet på den dato, hvor han for fire år siden brækkede nakken på en familieferie med hustruen Annette Heick og deres to sønner.

På et splitsekund ændredes alt for kokken Jesper Vollmer, da han for fire år var ude for en voldsom badeulykke, som kunne være endt fatalt.

Jesper Vollmer brækkede nakken

Han brækkede nakken, men siden har Jesper, der er gift med sangerinden Annette Heick, med jernvilje kæmpet sig tilbage til en ny hverdag - og nu hylder han livet.

- For præcis 4 år siden i dag blev jeg opereret i Thailand, da min nakke brækkede i en bølge. Jeg har SÅ meget at være taknemmelig over i dag, også selvom visse ting godt kan være svære for mig.

- Men er der noget, jeg er god til, så er det at kigge i retning af, hvad jeg kan og ikke så meget, hvad jeg ikke kan. Husk det derude...

- I behøver ikke brække nakken for at værdsætte det og dem omkring jer... Vær generøs med lidt ekstra kys og kram, skriver Jesper Vollmer i et indlæg på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere fra.

Senest var Jesper i december igennem en omfattende håndoperation med det mål at forbedre mobiliteten i højre hånd - og det var et vellykket indgreb.

- Hånden bliver bedre og bedre, fortæller Jesper til BILLED-BLADET.

Læs mere om: