20. dec. 2018
Af Lisbeth Grube

Jesper Vollmer har fået gipsen af efter sin operation

Jesper Sunesen.
Jesper Sunesen.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Kokken Jesper Vollmer er optimistisk ovenpå sin hånd-operation og har kastet sig over genoptræningen.

Jesper Vollmer kan nu både se og mærke resultater af den omfattende operation i hånden, han gennemgik for to uger siden.

Målet er at få mere bevægelse i sin højre tommelfinger, efter han for fire år siden brækkede nakken i en badeulykke - og tirsdag kom gipsen så af.

- Lægen var meget tilfreds. Genoptræningen startede ligepå og hårdt i dag hos de fantastiske piger i ergoterapien på Hornbæk. Har fået lavet et træningsprogram, der skal laves 4 gange om dagen.

- Alle virker meget fortrøstningsfulde, og jeg har selv en rigtig go’ og optimistisk fornemmelse i kroppen. Glæder mig til min “nye” tommelfinger, skriver Jesper Vollmer i en Instagram-post, BILLED-BLADET har fået lov til at citere fra.

Hånd beskyttet af skinne

Jesper fortæller videre til BILLED-BLADET, at han nu har en stor plastikskinne på hånden, når han ikke træner.

- Den skal beskytte, for hvis jeg falder og støder min hånd, er hele operationen ødelagt. Så jeg er pakket godt ind, siger han.

Sammen med resten af familien, der tæller hustruen Annette Heick og sønnerne Eliot, 14, og Storm, 9, glæder Jesper sig over at kunne mærke en bedring.

- Vi havde gæster i går og sad 10 gode venner om bordet, da jeg lige måtte have skinnen af og lave mine øvelser. Allerede dér kunne Annette og de andre se mere bevægelse i tommelfingeren, end de kunne før.

- Der er nogle gode ting i gang, siger Jesper, som kører på med genoptræningen henover julen hjemme i Søllerød.

- Jeg er på vej ud at købe ind til julemaden nu. Det bliver godt, lyder det glad fra kokken.

https://imgix.billedbladet.dk/img_5441ny.jpg
Jesper Vollmer har nu fået gipsen af.
Foto: Privat

Læs mere om: