26. jun. 2015
Af Lisbeth Grube

Jesper Vollmer jubler: Flytter endelig hjem til familien efter ulykken

Jesper Vollmer er nu på vej hjem til Annette Heick og familie i Sverige.
Jesper Vollmer er nu på vej hjem til Annette Heick og familie i Sverige.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Annette Heicks mand, Jesper Vollmer, er efter fem måneders genoptræning så meget ovenpå efter sin ulykke, at han omsider kan flytte hjem til familien.

Fem måneder efter kokken Jesper Vollmer brækkede nakken i en forfærdelig badeulykke i Thailand, bliver han nu endelig forenet med sin familie hjemme i Sverige.

Siden ulykken i januar har Jesper Vollmer været indlagt i Hornbæk for at knokle på med genoptræningen og har derfor kun været hjemme på visit – men nu kan han omsider vende hjem til sin elskede familie, hustruen Annette og sønnerne Eliot og Storm.

Instagram jubler Jesper og takker de gode fok, der har hjulpet ham:

”Så er hele lejligheden proppet i bilen, og nu går turen hjem til familien efter 5 måneder på Center for rygmarvsskader i Hornbæk. Jeg er så glad for alle de dejlige mennesker på Hornbæk. Selv om jeg glæder mig som et lille barn til ikke bare at være ”på besøg” derhjemme, var det med tårer i øjnene, der blev krammet farvel til alle deroppe. Jeg kommer til at savne det nærvær alle udstråler deroppe. Men kæreste Annette, Eliot og Storm… Here I come …!!! Nu er far hjemme igen!!!”, lyder den glade melding fra Jesper Vollmer.

Læs mere om: