7. dec. 2018
Af Lisbeth Grube

Jesper Vollmer opereret i over to timer: Det er gået godt

Jesper Vollmer.
Jesper Vollmer.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kokken Jesper Vollmer, der er gift med sangeren Annette Heick, er ved godt mod efter en omfattende operation i sin højre hånd.

To timer og et kvarter. Så lang tid var kokken Jesper Vollmer torsdag under kniven på Rigshospitalet.

Her blev han opereret i højre hånd for at forsøge at give den mere mobilitet, efter han for snart fire år siden brækkede nakken i en badeulykke.

- Operation er gået, som den skulle, og jeg har det godt. Jeg havde en dum aften i går, hvor det gjorde virkelig nas i hånden, og de ikke rigtig kunne få mig smertelindret. Men jeg fik en sovepille, og natten har været god ved mig, fortæller Jesper til BILLED-BLADET fra sygesengen på Rigshospitalet.

Billedet nederst i artiklen er bragt efter aftale med Jesper Vollmer.

https://imgix.billedbladet.dk/img_5166ny.jpg
Foto: Privat

Stor ros til hospitalet

Om operationen siger Jesper Vollmer:

- Jeg var ved bevidsthed under hele operationen, og det gik fint. Blok-bedøvelsen i armen har nok ikke ligget helt rigtigt, for da jeg var ved at blive gipset ind til sidst, begyndte det at gøre ondt i min lillefinger. Men da var de jo færdige, siger Jesper, som roser den dygtige kirurg og hele holdet på Rigshospitalet.

Tommelfinger ser godt ud

Muskler og sener er blevet flyttet fra fungerende fingre for at give tommelfingeren mere mobilitet.

- Kirurgen fortalte, at hun er gået ind et par ekstra steder, så jeg har faktisk seks huller i min hånd. Jeg er meget spændt på det og glad for, at det er gået godt. Allerede i går sagde kirurgen, at tommelfingeren har fået en meget flottere position, fortæller Jesper, som nu står foran et intensivt genoptrænings-forløb.

Den seje patient er dog allerede på farten senere i dag, hvor han sidst på fredagen skal holde et oplæg om madspild, og det samme gør sig gældende lørdag og søndag i Jylland og på Fyn.

- Alle sørger så godt for mig. Jeg skal nok bare lige have en hånd i lænden, når jeg skal ud og ind af bilen, smiler Jesper Vollmer.

Læs mere om: