Fredag, 7. december 2018 - af Lisbeth Grube

Jesper Vollmer opereret i over to timer: Det er gået godt

Jesper Vollmer.
Jesper Vollmer.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Kokken Jesper Vollmer, der er gift med sangeren Annette Heick, er ved godt mod efter en omfattende operation i sin højre hånd.

To timer og et kvarter. Så lang tid var kokken Jesper Vollmer torsdag under kniven på Rigshospitalet.

Her blev han opereret i højre hånd for at forsøge at give den mere mobilitet, efter han for snart fire år siden brækkede nakken i en badeulykke.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Operation er gået, som den skulle, og jeg har det godt. Jeg havde en dum aften i går, hvor det gjorde virkelig nas i hånden, og de ikke rigtig kunne få mig smertelindret. Men jeg fik en sovepille, og natten har været god ved mig, fortæller Jesper til BILLED-BLADET fra sygesengen på Rigshospitalet.

Billedet nederst i artiklen er bragt efter aftale med Jesper Vollmer.

Foto: Privat

Stor ros til hospitalet

Om operationen siger Jesper Vollmer:

- Jeg var ved bevidsthed under hele operationen, og det gik fint. Blok-bedøvelsen i armen har nok ikke ligget helt rigtigt, for da jeg var ved at blive gipset ind til sidst, begyndte det at gøre ondt i min lillefinger. Men da var de jo færdige, siger Jesper, som roser den dygtige kirurg og hele holdet på Rigshospitalet.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Tommelfinger ser godt ud

Muskler og sener er blevet flyttet fra fungerende fingre for at give tommelfingeren mere mobilitet.

- Kirurgen fortalte, at hun er gået ind et par ekstra steder, så jeg har faktisk seks huller i min hånd. Jeg er meget spændt på det og glad for, at det er gået godt. Allerede i går sagde kirurgen, at tommelfingeren har fået en meget flottere position, fortæller Jesper, som nu står foran et intensivt genoptrænings-forløb.

Den seje patient er dog allerede på farten senere i dag, hvor han sidst på fredagen skal holde et oplæg om madspild, og det samme gør sig gældende lørdag og søndag i Jylland og på Fyn.

- Alle sørger så godt for mig. Jeg skal nok bare lige have en hånd i lænden, når jeg skal ud og ind af bilen, smiler Jesper Vollmer.

 

 

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden