29. okt. 2012
Af af Malan Joensen

Jim Lyngvild spøger med 328.673,75 kroners creme-rabat

Jim Lyngvild
Jim Lyngvild
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Den nyslåede cremehandler Jim Lyngvild kan sagtens se dankort-fadæse fra den morsomme side.

Da Jim Lyngvild i weekenden var på messe for at gøre opmærksom på sin nye hudplejeserie Raunsborg, kom det nok alligevel som en overraskelse, at en kunde ville betale mange hundrede tusinde kroner for en enkelt af Lyngvilds natcremer - helt præcist betalte kunden 329.002 kroner for en krukke med 50 ml.

Købet foregik dog ikke ved, at et seddelbundt med kontanter skiftede hænder, men med kortbetaling. Og det var da også tastefejl, der var skyld i den høje pris:

- Der skete det, at jeg tastede beløbet ind på dankortterminalen og kunden skulle så taste sin kode ind, hvorefter jeg overrakte ham dankortterminalen. Det fumlede han en del med - det gik faktisk helt i kludder. Han rev kortet ind og ud et par gange og så fumlede han lidt mere rundt og trykkede til sidst godkend. Han må have ramt nummertasterne et par gange i processen, siger Jim Lyngvild til Ekstra Bladet.

- Vi opdagede det først, da vi printede kvitteringer ud, efter messen var slut. Det var en ældre herre og han må have en hel del friværdi opsparet på sin konto - for handlen er gået igennem. Han får sig nok noget af en overraskelse, når banken ringer mandag morgen. De vil jo nok mene, at det er en dyr creme. Men jeg ved, at den virker, og at den er det værd, tilføjer Jim Lyngvild.

Her til formiddag kan Jim Lyngvild sagtens se det fra den humoristiske side. I dag skriver han blandt andet på Facebook:
- Så er det officielt! Jeg har pr. dags dato solgt verdens dyreste creme (af 329.002,25,-), da pengene er trukket fra Carstens konto (kunden fra messen, red.)... Tilgodebeviset ligger klar i posten, ven! PS. Til jer andre der gerne vil nærmere på dette mageløse tilbud (Spar i dag 328.673,75,- pr. natcreme ved hurtig handel) kan klikke ind på www.raunsborg.dk.

At den stakkels kunde får et tilgodebevis på resten af beløbet er naturligvis en spøg, ligesom tilbuddet om at man kan spare 328.673,75 kroner ved en hurtig handel.

Læs mere om: