Torsdag, 27. november 2008 - af af Signe Ravn

Joachim B. og Marianne skal slå X Factor

Joachim B. Olsen og Marianne Eihilt skal sikre, at TV 2?s nye underholdningsprogram ?Hvem kan slå??? får en stærk premiere.
Joachim B. Olsen og Marianne Eihilt skal sikre, at TV 2?s nye underholdningsprogram ?Hvem kan slå??? får en stærk premiere.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Joachim B. Olsen og Marianne Eihilt agerer trækplaster til premieren på TV 2-programmet ’Hvem kan slå…?’

Joachim B. Olsen vrikkede sig ind i danskernes hjerter, da han tog titlen i årets Vild med dans. Og nu vender Joachim B. og Marianne Eihilt overraskende tilbage til skærmen. De skal nemlig medvirke i premieren på TV 2's nye fredags-underholdning 'Hvem kan slå…?' Det skriver B.T.

Men Marianne Eihilt har dog ikke glemt sit ønske om at vie tid til kæresten Kurt og danseskolen, trods den nye TV-optræden, for allerede i andet program tager nye ansigter over i showet, hvor Andrea Elisabeth Rudolph er vært. Menige danskere kæmper om pengepræmier i alskens discipliner mod kanalens skærmtrolde.

"Jeg glæder mig meget til at opleve Joachim og Marianne i programmet. Nu kender jeg dem jo fra 'Vild med dans'. Men det bliver sjovt at se, hvor stærke de er til det," fortæller Andrea Elisabeth Rudolph til B.T..

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden