Onsdag, 7. juli 2010 - af af Louise Møller

Joachim B. Olsen og skuespilleren Thomas Bo Larsen tilbageholdt af politi i New York

De to gutter var på vej til Las Vegas, men måtte lige afhøres undervejs inden videre flyvning
De to gutter var på vej til Las Vegas, men måtte lige afhøres undervejs inden videre flyvning
Foto:All Over
Joachim B. Olsen og skuespilleren Thomas Bo Larsen fik en meget uheldig start på deres tur til Las Vegas, da de blev tilbageholdt af politiet i Newark Lufthavn

De to kendisser fik sig noget af en lunkel modtagelse, da de mellemlandede i Newark Lufthavn, hvor et talstærkt politi tog imod dem.

Ifølge Ekstra Bladet, var det kabinepersonalet, der havde tilkaldt politiet, som især fandt Thomas Bo Larsen urolig og forstyrrende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi blev tilkaldt til en melding om en fuld og forstyrrende flypassager. Efter at lufthavnspolitiet havde ledsaget passageren af flyet og afhørt ham, foretog vi en rutinemæssig undersøgelse, inden vi lod ham gå, siger talsmanden for toldpolitet, Anthony Bucci.

Ifølge Thomas skyldes det hele, at han efter at have børstet tænder, bad om to hovedpinepiller hos en steward, der angiveligt skulle have opført sig om en "drama-queen".

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Hvad er der i vejen med dig, spørger stewarden Thomas Bo Larsen, som syntes, at det var en mærkelig attitude.

- Hvem taler du til? spørger Thomas stewarden, som derefter forlanger en undskyldning, fordi Thomas ikke skulle tale så ubehøvlet til ham.

Dernæst skulle han have sagt til Thomas: - Jeg tilkalder politiet, hvis jeg ikke får en undskylning. - Bare kom med dem, siger Thomas. Og som sagt, så gjort.

Joachim B. Olsen kan ikke genkende, at Thomas på nogen måder skulle have været ubehøvlet eller beruset, men bemærkede dog, at skuespilleren hurtigt fik et anstrengt forhold til stewarden.

De to kendisser var på vej til Las Vegas til indspilninger af "All In" under VM i Poker.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden