Onsdag, 26. december 2012 - af af Catharina Ravn Davidsen, Aller Media

Joan Ørting: Min mand var ikke til at holde ud at se på

Lige da han kom ind ad døren, blev jeg helt fortryllet af at se ham i levende live, fortæller Joan Ørting om det første rigtige møde med Carsten Islington.
Lige da han kom ind ad døren, blev jeg helt fortryllet af at se ham i levende live, fortæller Joan Ørting om det første rigtige møde med Carsten Islington.
Foto: Lars H. Laursen
Inden Joan Ørting havde mødt sin mand Carsten Islington i virkeligheden, havde hun set ham på tv. Han var irriterende at høre på, syntes hun. I dag er de gift på 12. år.

Tilfældighederne ville, at Joan Ørting og hendes mand Carstens veje skulle krydses to gange indenfor et år. Heldigvis for dem begge ledte andet møde hurtigt til flere.

Hvordan mødte du din mand?

- Jeg havde set Carsten i et DR2 program, hvor han fortalte historier. Jeg zappede væk fra programmet, fordi jeg syntes, han var irriterende at høre på. Et par måneder efter jeg havde set ham i TV, skulle han tilfældigvis underholde til en juleafslutning, som jeg deltog i. Lige da han kom ind ad døren, blev jeg helt fortryllet af at se ham i levende live.

Der var en særlig energi omkring ham. Så efter foredraget gik jeg op til ham og sagde, at jeg syntes, han var god. Jeg håbede, han ville skaffe mit telefonnummer. Det gjorde han ikke, og jeg kontaktede heller ikke ham.

Hvad skete der så?

- Tilfældighederne ville, at vi endnu engang skulle mødes. Jeg var inviteret til min nevøs fødselsdag på en husbåd. Èn af gæsterne kendte Carsten, og han blev spontant hyret til at komme og underholde. "Der er du jo" udbrød jeg, da jeg så ham igen. Han grinede og kunne godt lide min velkomst, selvom han ikke kunne huske mig. Senere på aftenen spurgte han, om jeg ikke ville med op på dækket og danse. Så vi hyggede os på dækket hele aftenen. Han fik også mit telefonnummer. Der gik ikke mere end en time fra vi havde sagt farvel til jeg fik et opkald for ham, hvor han sagde, at han ville have mig, og jeg var den, han havde ledt efter. Så sagde jeg til ham, at hvis han ville mig, måtte han invitere mig ud. Så det gjorde han. Efter 14 dage ringede han og spurgte, om vi ikke bare skulle være kærester. Det blev vi, og nu har vi været sammen og gift i 12.

Hvad faldt du for ved din mand?

- Han havde en fantastisk mandig energi omkring sig, og han virkede helt anderledes, end da jeg havde set ham på TV. Jeg fornemmede, at her var en mand, der havde oplevet meget i livet, og som sikkert ville have en masse at fortælle, og jeg tænkte, at han sikkert var modig. Det viste jeg senere, at jeg havde ret i den antagelse.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden