16. aug. 2020
Af Trine Larsen

Joey Moe skifter branche: Det skal han nu

Joey Moe
Joey Moe
Foto: Lars H. Laursen
Musikeren, sangeren og Voice-junior-dommeren Joey Moe skifter nu branche, og selvom han måske skal lave kaffe og passe andres børn, er det en drøm, der går i opfyldelse for den 35-årige sanger.

For en uge siden begyndte optagelserne til den nye Buster-film, som forfatterem Bjarne Reuter skrev i 1984, og til at hjælpe instruktøren, Martin Miehe-Renard, som instruktør-assistent, er musikeren, sangeren og produceren Joey Moe.

Det usædvanlige sceneskift sker, fordi Joey Moe blev valgt til at lave ny musik til filmen.

- Det er jo næsten en umulig og utaknemmelig opgave, for Nanna's enestående sang og musik fra dengang kæder folk jo stadig sammen med filmen om Busters Verden. Men Joey har lavet noget, som, jeg godt tør love, er fuldstændig fantastisk, fortæller instruktør Martin Miehe-Renard entusiastisk til BILLED-BLADET og siger:

- Da Joey så på et tidspunkt spurgte, om han måske kunne komme med og se, hvordan det foregik, fordi han altid har drømt om at instruere, tænkte jeg: "hvorfor ikke?". Jeg har kendt Joey hele hans liv, og har flere gange arbejdet sammen med hans familie, hans mor og moster, sangerinderne Lei og Lupe Moe, så jeg kender ham godt og sagde:

- Du kan godt komme med som føl, hvis du ikke er for fin til at lave kaffe til instruktøren, griner Martin Miehe-Renard og fortæller, at pop-stjernen ikke har nykker og er perfekt som assistent.
- Han fiser og farer rundt og VIL det virkelig og er faktisk rigtig god. Samtidig er han så dedikeret, at mens vi andre har holdt fri i weekenden, har han været ude og optræde. Og børnene på filmen, ja de er bare vilde med ham, roser Martin Miehe-Renard, der glæder sig til i næste uge at begynde optagelserne til den nye Buster-film for alvor. Optagelserne foregår på Fyn.

Læs mere om: