18. okt. 2012
Af af Malan Joensen

Johannes Nymark friede til Silas Holst

Silas Holst og Johannes Nymark
Silas Holst og Johannes Nymark
Foto: AOP
Silas Holst fortæller detaljer fra forlovelsen med sit livs Johannes.

I denne uge kunne BT berette, at Silas Holst og kæresten Johannes Nymark er forlovede. Nu viser det sig, at det ikke er en beslutning, parret har taget for nylig:

- Det er fire måneder siden, vi blev ringforlovet, så vi har haft det for os selv et stykke tid, fortæller Silas Holst til Ekstra Bladet.

Familien og de nærmeste venner har holdt tæt, og der er tilsyneladende ingen andre, der har lagt mærke til, at parret gik rundt med ens ringe. De var af plastik og købt af Malena Belafonte, Silas Holsts tidligere dansepartner i "Vild med dans", for en billig penge i New York.

- Jeg har været så glad for vores plastikringe, så det overraskede mig virkelig, da Johannes i tirsdags kom og havde fået lavet en nøjagtig kopi af vores ringe hos en sølvsmed. Så nu har vi nye ringe i noget sølvkrom, og de er virkelige flotte, fortæller Silas Holst til Ekstra Bladet.

Det er ikke kun Silas Holst, der er lykkelig for, at Johannes Nymark friede til ham. Også Silas' familie er glad for frieriet.

- Min mor er så glad for, at jeg skal giftes. Hun er vild med Johannes. Det samme er mine brødre. Alle er glade, og derfor vil vi holde et bryllup med dem, vi holder af, og som vil være glade sammen med os. I mit hjerte føles det her bare helt rigtigt. Vi har det så godt sammen, siger Silas Holst.

Læs mere om: