Mandag, 2. marts 2009 — af af Signe Ravn

Jokeren kan bedst lide at holde lav profil

Jokeren har altid ønsket at kunne leve af sin musik, og han ved, at det er nødvendigt at være kendt, hvis han skal sælge plader.
Jokeren har altid ønsket at kunne leve af sin musik, og han ved, at det er nødvendigt at være kendt, hvis han skal sælge plader.
Foto: Ole Bjørk
Rapperen, der skabte sig et renommé som stodder i 90’erne, kan faktisk bedst lide at være udenfor rampelyset.

Det er længe siden, at Jokeren mediterede over stodder-mantraet. Den tidligere så hårdkogte rapper er blevet far, og statussen som kendis, som tidligere så ud til at passe ham fortrinligt, ser Jokeren nu kun som et nødvendigt onde. Det fortæller han i et interview med Bazar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Jeg trives meget bedre i de perioder, hvor jeg holder lav profil. Mit mål har aldrig været at blive kendt for at være kendt, men at kunne leve af at være musiker. Det har jeg villet, siden min skolevejleder sagde til mig, at det nok var en dårlig idé og at jeg hellere skulle blive tømrer."

Jokeren har dog ikke tænkt sig at pive over perioderne med opmærksomhed: "…jeg ved, at det at være kendt er en nødvendighed, og jeg har lært at sætte pris på de gode ting ved det. Det er vildt fedt, når folk kommer hen til mig på gaden og siger 'den der linje i den der sang har betydet rigtig meget for mig'. Det er det hele værd," understreger Jokeren i Bazar.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden