Søndag, 26. februar 2023 — af Josephine Sjelhøj

Josephine Park: Her er hendes private kærlighed

Josephine Park.
Josephine Park. 
Foto: Birger Storm
Josephine Park blev gift i 2018.

Der har været fart på Josephine Parks karriere de seneste år.

Man har senest kunnet opleve hende i ”Natten har øjne” og ”Skruk”, og i øjeblikket er hun aktuel i tredje sæson Viaplay-serien ”Forhøret”.

Det er dog ikke kun på karrierefronten, at det går godt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skuespilleren danner par med dramatikeren Kirstine Høgsbro. Parret blev gift i 2018, og sammen har de sønnen Nelson. Kirstine Høgsbro har desuden sønnen Sofus fra et tidligere forhold.

Kirstine Høgsbro har blandt andet skrevet monologen ”Lugter det lidt af lykke?”, som hun vandt Reumerts talentpris for i 2014. I 2021 udkom hendes debutroman ”Med hensyn til at blive ny”.

Josephine Park mødte sin store kærlighed tilbage i 2015 på en helt særlig dag.

De mødte hinanden til en privat fest dagen inden årets Reumertfest, hvor skuespilleren løb med prisen for årets talent. Den samme pris, som Kirstine Høgsbro havde modtaget året forinden.

Skuespilleren vandt dermed både i karrieren og kærligheden, og hun har tidligere fortalt om, hvordan det første møde med sin nuværende hustru var.

- Hun styrede lige imod mig. Med en fremstrakt hånd og et målrettet udtryk i øjnene. Som om hun ville mig noget. Dagen efter brugte jeg hele aftenen på at sidde og spejde efter hende til Reumertfesten. Jeg vidste, at det skulle være hende, har Josephine fortalte i et interview med Elle.

I november 2022 modtog Josephine Park den eftertragtede Ove Sprogøe-pris, da årets Isbjørnen-priser blev uddelt. Her blev hun fejret af Kirstine Høgsbro, der var med til festen.

Josephine Park og Kirstine Høgsbro.
Josephine Park og Kirstine Høgsbro.
Foto: Mikael Rieck

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden