Søndag, 13. juli 2008 - af af Ulrik Ulriksen

Jublende Oliver Bjerrehuus: Skal danse med Viktoria Franova

Oliver Bjerrehuus’ og Gunnvør

Oliver Bjerrehuus’ og Gunnvør

Foto: James Thisted
Oliver Bjerrehuus og Viktoria Franova bliver Vild med dans’ hotteste par, og den notoriske drengerøv glæder sig til at danse salsa.

Oliver Bjerrehuus er ved at gøre sig klar til efterårets "Vild med dans" på TV 2. Han træner allerede en smule og afslører, at han har en forkærlighed for danse med lidt ekstra puls, erotiske undertoner og svingen med hofterne.

- Jeg er ret begejstret for salsa. Det er noget for mig. Og så kan jeg godt lide jive, fortæller Oliver, da BILLED-BLADET møder ham og familien i CinemaxX biografen i København. Netop salsaen med hans "Vild med dans"- partner, Viktoria Franova, får julelysene frem i Olivers øjne.

- Jeg glæder mig meget, kommer det med et skævt smil fra den flotte drengerøv med tatoveringer på de veltrænede overarme, der skal have et godt tag i dansedivaen Franova.

Til daglig er det modellen Gunnvør, Oliver har et godt tag i. Hun har intet imod, at Oliver skal danse tæt med Victoria, selvom mange spår, at Bjerrehuus/Franova-konstellationen bliver TV 2-showets mest flirtende par gennem tiderne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden