Fredag, 23. september 2011 — af af Thomas Flindt

Julie Agnete Vang Christensen vågner i Clooneys seng

Julie Agnete Vang Christensen
Julie Agnete Vang Christensen
Foto: AOP
Julie Agnete Vang Christensen er for tiden et hit i Norge.

Hvilken kvinde ville ikke ønske sig at møde den amerikanske charmør George Clooney? Og så endda vågne i hans seng. Begge dele skete for den danske skuespiller Julie Agnete Vang Christensen.

Navnet ringer umiddelbart ingen klokke, og det er også meget lidt, at man har set hende i dansk TV. Små roller i "Livvagterne" og "Forbrydelsen 2" samt medvirken i det danske sketch-show "Live fra Bremen" er, hvad det er blevet til.

Anderledes er det dog med populariteten, hvis vi drager nordpå. I Norge står Dnb Nor (Norsk bank, red.) bag en opsigtsvækkende reklame, hvor ingen ringere end George Clooney medvirker - og en ukendt kvinde.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Der er blevet stillet spørgsmål ved, hvem denne heldige skuespiller er, og nu er det så kommet frem, at det er den danske skuespiller Julie Agnete Vang Christensen. Men hvorfor en dansk og ikke en norsk skuespiller? Ifølge mændene bag reklamen ville en norsk skuespiller "ikke få fred og altid blive Clooney-damen".

Julie Agnete har været med på norsk TV, hvor hun fortalte om oplevelsen.

- Det var en fest. Han er en stor skuespiller, som jeg har set op til hele livet. Og han er en meget pæn mand, fortalte den 27-årige dansker.

Se Dnb Nor-reklamen her:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden