11. dec. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Julie Berthelsen glæder sig til en helt særlig juleaften

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20151210_jsu2815_copy.jpg
Jesper Sunesen
For Julie Berthelsen bliver julen i år noget helt særligt. Det er første jul med datteren Sia.
Den grønlandske sangerinde Julie Berthelsen, 36, var særdeles veloplagt og fortalte både om sit og Grønlands forhold til kongefamilien og også om sin egen lille familie, da hun medvirkede i optagelserne til DR’s "Året i Kongehuset". Julie fortalte i udsendelsen, der vises på DR1 21. december klokken 20.30, at man i Grønland har et helt særligt bånd til alle de kongelige, og at man virkelig nød at have regentparret på besøg i sommer. Efter optagelserne talte hun om sin skønne familie, der for otte uger siden blev beriget med Julies lille datter Sia.

Julie Berthelsen holder jul i Odense

-Det går så fint fremad med vores lille pige på otte uger. Det er skønt. Vi er alle glade og glæder os til julen. Vis skal holde jul i Odense, hvor vi bor. Min mand Minik er jo håndboldspiller på Fyn og skal spille kamp den 28. december. Derfor må vi blive hjemme i Odense, fortæller Julie Berthelsen. Julie fødte sin lille Sia 18. oktober. Ganske hurtigt efter fødslen viste sangerinden sit lille vidunder frem for verden på sin blog, og kom også her med flere betragtninger.

Barn nummer to for Julie Berthelsen

- Jeg vandrer stadig i baby-boblen herhjemme med alt fra ”Hvor er jeg?”, ”Hvad dag er det?”, ”Hvad skal jeg?”, ”Hvem er jeg?”, ”Hvad og hvor er klokken?”, skrev Julie Berthelsen. Sangerinden fortalte også for et par måneder siden, at hun føler en hel anden ro i forhold til, da hun blev mor til sønnen Casper Nanoq i 2012. SE BILLEDERNE: Julie Berthelsen viser sin nyfødte datter frem

Læs mere om: