2. sep. 2008
Af af Signe Ravn

Julie Steincke jonglerer flere jobs

Julie Steincke i sit rette element som Velma Kelly i musicalen Chicago, der har repremiere den 10. september.
Julie Steincke i sit rette element som Velma Kelly i musicalen Chicago, der har repremiere den 10. september.
Foto: Rolf Konow
Julie Steincke skal håndtere flere jobs på en gang, når hun igen medvirker i Chicago, mens Talent 2008 indleder live-programmer.

To af dommerne i Talent 2008 kritiseres for at være for kedelige, mens den tredje, ifølge visse tv-anmeldere, er for hård. Nu har du selv chancen for at bedømme én af dommernes talent. Julie Steincke vender nemlig tilbage til sin kritiker-roste rolle som Velma Kelly i musicalen Chicago på Det Ny Teater.

Den 10. september får musical-succesen repremiere, og dermed skal Julie håndtere flere jobs på én gang. De seneste uger har hun både indstuderet musical-dansene med hele Chicago-holdet og haft travlt med at promovere Talent 2008.

Men efter repremieren vil Julie igen stå på scenen hver aften og begejstre musical-publikummet. Dog ikke om fredagen, hvor hun er bænket ved buzzeren i Talent 2008, der snart indleder live-programmerne. På de dage afløses Julie af Nina Munkholm, og Julie har allerede bedømt hendes talent og forsikret BILLED-BLADET om, at Nina Munkholm er fantastisk.

Læs mere om: