18. maj. 2013
Af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Julie Zangenberg: Jeg er tilfreds med min krop

Julie Zangenberg
Julie Zangenberg
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Skuespilleren Julie Zangenberg har et godt forhold til sin krop, som hun sørger for at holde vedlige for at holde sig i form til sine roller.

Når ikke lige den 24-årige skuespiller Julie Zangenberg står ved sin skandaleramte kæreste Nicklas Bendtners side, så er der rig mulighed for, at hun kan dyrke sin helt specielle stil. Den viste hun som så mange andre kvinder i kendis-branchen frem ved ELLE Style Awards den 15. maj i en kjole fra Lasse Spangenberg.

- Vi har designet den i fællesskab, og jeg kan jo godt lide, at tøjet bliver lidt kostume-agtigt, fordi jeg har baggrund i teatret. Jeg har høje hæle på til, fordi jeg godt kan lide at komme op i højden. Min stil er generelt meget feminin, lidt boheme-agtig, og jeg kan godt lide at være lidt fransk chic, når jeg skal til møder, siger Julie Zangenberg.

LÆS OGSÅ:
Julie Zangenberg: Jeg var ikke populær

Men når den står på afslapning, så kan skuespilleren nu godt lide, at tøjet er produceret af økologisk bomuld, for at have en tanke på miljøet, men derfor besøger Julie Zangenberg også gerne high street-butikker som Zara og Topshop på sine shopping-ture. Hvordan hun skal klæde sin krop på, har hun lært med alderen.

- Man lærer noget om kroppen, når man bliver ældre, og man lærer sig selv bedre at kende. Jeg har ikke så stort behov for at eksperimentere, og jeg er blevet mere sikker og stilbevidst. Jeg har det fint med min krop, og jeg er generelt tilfreds med den, og det er nødvendigt for mig at holde den i form i forhold til mit job. Men her det også vigtigt for mig at vise, at kvinder ser ud, som de gør, og at man også kan se lidt appelsinhud, siger skuespilleren.

Beundrer franske kvinder

Selv skeler hun til det franske, når hun skal lade sig inspirere til en sikker stil, for det afslappede element, de franske kvinder har over sig, kan hun let spejle sig i.

- Jeg kan godt lide afslappede kvinder som er ægte, og jeg er meget glad for franske kvinder. Jeg beundrer især fransk Vogues tidligere chefredaktør Carine Roitfeld og hendes datter Julia Roitfeld for deres lidt tilbagelænede stil. Men det er samtidig også vigtigt for mig, at detaljerne og stoffet er i orden på mit tøj, siger Julie Zangenberg.

Ved ELLE Style Awards den 15. maj blev skuespilleren Nikolaj Lie Kaas kåret som årets mand, mens Trine Dyrholm vandt prisen som årets skuespillerinde. ELLEs læserpris gik til Medina, og Oh Land blev kåret som årets sangerinde.

Se alle billederne fra middagen ved ELLE Style Awards i Skuespilhuset. Se dem på elle.dk

Læs mere om: